HTML

Kisgazdák Blogja

A polgári kisgazdák nem hivatalos blogja. A bejegyzés tartalmáért a szerző felelős.

Friss topikok

IV. Tisza-parti Szent István Népünnepély

Kisgazda 2009.08.25. 21:11

Idén augusztus 20-án immár a negyedik alkalommal került megrendezésre a szegedi Tömörkény István Üdülőtársulat területén a Tisza-parti Szent István népünnepély programsorozata.

 
A kora reggel indult horgászverseny felnőtt és ifjúsági kategóriáiban 43 nevező indult. A nyertesek a kupák és oklevelek mellett horgászati felszereléseket és a Tiszayacht Kft különdíját vehették át.
A Juhász Gyula és Kohári Nándor szegedi önkormányzati képviselők által a szegedi jobboldal teljeskörű összefogásában kisgazdák, kereszténydemokraták és fideszesek együttműködésében szervezett hagyományos rendezvényen a szegedi Téli kikötő előtti szabadstrand körüli fás árnyas területen ez alkalommal 66 bográccsal vettek részt a meghirdetett halászléfőző versenyen. A Turi Imre mesterszakács által vezetett zsűri Molnár János és Nagy Antal közös főztjét tartotta a legjobbnak, így az övéké lett az idei Arany Bogrács Kupa, amit Kalmár Ferenc szegedi önkormányzati képviselő, a KDNP országos alelnöke adott át.

Becsey Zsolt és Kohári Nándor
 
A népünnepély vendége volt Becsei Zsolt volt EP-képviselő, a Fidesz uniós ügyekkel foglalkozó szakpolitikusa is.
Az új kenyeret Perlaki György petőfitelep-tápéi plébános áldotta meg.
Kohári Nánor a Kisgazda Polgári Egyesület nevében külön kiemelte, hohy két esztendeje Turi-Kovács Béla, a KPE országos elnöke volt a díszvendég. A szervezők szerint a nap folyamán több mint 2000 látogató fordult meg a helyszínen.

kpe.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisgazda.blog.hu/api/trackback/id/tr701338170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása