HTML

Kisgazdák Blogja

A polgári kisgazdák nem hivatalos blogja. A bejegyzés tartalmáért a szerző felelős.

Friss topikok

A Kisgazdák kitartanak a 600 ember mellett

Kisgazda 2008.11.05. 04:53

Másfél éve kezdtük és mindvégig ott voltunk a Markhot Ferenc Kórház megvédéséért folytatott harcban. Mert nem csak a föld és vízbázis került veszélybe, hanem az élet is. És az élet megvédése: a gyógyítás. És a gyógyulás esélye. Halál-országa rémképét hozták dilettáns miniszterek, pártkatonák. Felgyorsult hazánk gyarmatosítása 2002 óta. Ezért üdvözöltük nagy örömmel az orvosok összefogását, akik nemet mondtak a pénzéhes újgyarmatosítóknak. Életünknek talán legfontosabb szakemberei ők, akiket meg kell védenünk, mert akkor a nemzet kihalása is felerősödik, ha ők, életünk védelmezői közömbösen szemlélik az idegen érdekek szerinti országrombolást. Az ő példájuk minden napos küzdelmünkhöz erőt adott és meggyőzött arról, hogy érdemes tovább küzdenünk ezért a tenyérnyi földért. Az ellenállási harcban néhány ponton találkoztunk és együtt álltunk fel a diktátorokkal szemben. Ez példaadó volt a megkopott hitűek számára is.

Mi tovább folytatjuk! Értetek és a nemzetért is. és megígérjük, ha a választópolgárok segítségével sikerül leváltani az ország kifosztóit, akkor a kórház újra azoké lesz, akik mindenüket adták érte.

vitéz, lovag Szíki Károly
a Kisgazda Polgári Szövetség
Heves megyei elnöke

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kisgazda.blog.hu/api/trackback/id/tr47750643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KIKI 2008.11.06. 09:59:31

ezt az országot a lehető leggyorsabban el kell hagyni!!!!! s tanítsam azt, hogy hazafiság???? nem!!!!!

itt, ha beteg az ember, inkább haljon meg, mert csak a pénz kell mindenkinek, az orvosnak és a gyógyszarásznak!!!!!

nem egyszer akarták megvonni tőlem és gyermekemtől az ellátást, mert nem voltam hajlandó papaszolvenciát adni, s csak azért imádkoztam, nehogy vissza kelljen vinni, mert az orvos az elbocsátáskor a markát tartotta, s én csak megfogtam, és megráztam. égtelen dühre gerjedt, már-már komikus helyzet volt.

Kiss Pál 2008.11.06. 10:22:09

Jó lenne már ésszerűen gazdálkodni, és az embereket nagykorúnak tekinteni.
süti beállítások módosítása