HTML

Kisgazdák Blogja

A polgári kisgazdák nem hivatalos blogja. A bejegyzés tartalmáért a szerző felelős.

Friss topikok

KPSZ: egyesíteni kell a változást akaró erőket

Kisgazda 2009.11.17. 16:17

A Kisgazda Polgári Szövetségpárt miskolci szervezete és annak vezetése arra törekszik, hogy minden olyan korábbi, kisgazda, vagy azok, akik a kisgazda eszmeiséget maguknak vallják, szervezetten jelenjenek meg a politikai életben, a szövetségi politikának megfelelően.

Magyarországnak csak akkor lehet cselekvőképes, az ország jövőjéért eredményesen munkálkodó kormánya, ha a Szövetség egyesíteni tudja mindazokat az erőket, amelyek változást akarnak, emelkedő Magyarországot - ezt tartalmazza az a szerkesztőségünkbe eljuttatott közlemény, amelyet Medve István, a KPSZ miskolci elnöke jegyez.
A szervezet legutóbbi ülésén elhangzottak közül említést érdemel a tájékoztató, hogy a KPSZ a következő választáson a Fidesszel együttműködve indul -az erre vonatkozó együttműködési szerződés megkötésére felhatalmazták Dr. Turi-Kovács Béla országos elnököt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisgazda.blog.hu/api/trackback/id/tr841532114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása