HTML

Kisgazdák Blogja

A polgári kisgazdák nem hivatalos blogja. A bejegyzés tartalmáért a szerző felelős.

Friss topikok

Sajtónyilatkozat

Kisgazda 2008.05.21. 10:22

A Kisgazdák Ifjúsági Tagozatának (KIT) nyilatkozata a Fiatal Baloldal megszűnésről és az új baloldali ifjúsági szervezet megalakulásáról.

 Szánalmasnak tartjuk az MSZP ifjúsági társszervezetének újabb alakváltását. Mi még emlékszünk, hogy néhai a Fiatal Baloldal az Ifjú Szocialista Mozgalommal való egyesülése után Fiatal Baloldal - Ifjú Szocialisták névre hallgatott, ahogy emlékszünk Zuschlag János FIB elnökhelyettes a Terror Háza Múzeum előtt elhangzott ízléstelen és megbocsáthatatlan antiszemita tréfájára is, és azt is tudjuk, hogy a milliós nagyságrendű csalással vádolt volt képviselő okozta rossz hírtől való gyáva menekvés az újabb név- és alakváltó trükközés.

 Komolytalannak tartjuk a FIB utolsó kongresszusán gyér érdeklődés mellett tartott színjátékot. Nevetségesnek tartjuk, hogy a régi-új baloldali ifjúsági szervezet új nevével nyilvánvalóan a legnagyobb ellenzéki párt ifjúsági társszervezetét kívánja majmolni.

Ahogy a volt pártfunkcionáriusokat, pufajkásokat, cenzorokat, az előző rendszer működtetéséért felelős bűnösöket tömörítő MSZP sem tudta névváltoztatással, újjáalakulással lemosni magáról a jóérzésű emberek szemében a kommunista utódpárti jelleget, azonképpen az ifjú szocialistáknak sem sikerülhet "a múltat végképp eltörölni".

 Chladek Tibor
a Kisgazdák Ifjúsági Tagozatának elnöke

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisgazda.blog.hu/api/trackback/id/tr84480153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása