HTML

Kisgazdák Blogja

A polgári kisgazdák nem hivatalos blogja. A bejegyzés tartalmáért a szerző felelős.

Friss topikok

A fideszes kisgazdák azonnali eladási és tartós bérbeadási tilalmat követelnek az állami tulajdonú termőföldekre.

Kisgazda 2009.11.17. 16:20

Az elmúlt évek, de különösen a közelmúlt hetei azt bizonyították, hogy az állami földek értékesítését, illetve tartós bérbeadását a bűncselekmények elkövetésének gyanúja veszi körül.

Bizonyítottnak tekinthető, hogy az állami tulajdonú földek feletti rendelkezési joggal rendelkező kormány, illetve kormányzati szervek nem tudják vagy nem akarják garantálni a törvényességet az állami földek hasznosításánál.

Alapos a gyanú, hogy olyan visszaélések történtek az állami tulajdonban lévő földek értékesítésénél, hasznosításánál, amelyekről tudtak vagy tudniuk kellett a kormányzati szerveknek. A kisgazdák felhívják Bajnai Gordon miniszterelnököt, hogy azonnali kormányzati intézkedést hozzon, amellyel az országgyűlési képviselőválasztást követő új kormány felállásáig az állami tulajdonú földek értékesítését illetve hasznosítását felfüggeszti.

Budapest, 2009. november 17.

Dr. Turi-Kovács Béla
a KPE elnöke
országgyűlési képviselő

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisgazda.blog.hu/api/trackback/id/tr601532124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása