HTML

Kisgazdák Blogja

A polgári kisgazdák nem hivatalos blogja. A bejegyzés tartalmáért a szerző felelős.

Friss topikok

Újabb csoport Baranyában

Kisgazda 2009.05.19. 03:38

Kisgazda ifjusági tagozat számára örömteli hónap a május. Nem csak azért mert a jobboldal fölényes győzelmet aratott Pécsett, hanem mert megalakult a kisgazda ifjusági tagozat Pécsi alapszervezete is.

Az új tagság elnöknek Bojtor Adrient választotta meg egyhangú döntéssel.Az új helyi elnököt azonnal megbízta Füredi Zoltán a Kisgazda ifjusági tagozat megyei elnöke a munkával. Ezzel a csoport megalakulással bebizonyosodott hogy szükség van a kisgazda eszme és a kisgazda politizálásra,nem csak vidéken henem a nagyvárosokban is.

A megyei elnök az új csoportot együttműködésre kérte fel a fidelitassal,a fidesz ifjusági tagozatával,és az ifjú kereszténydemokratákkal. Az új elnöknek jó egészséget kívánunk a további munkáihoz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisgazda.blog.hu/api/trackback/id/tr581130785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása