HTML

Kisgazdák Blogja

A polgári kisgazdák nem hivatalos blogja. A bejegyzés tartalmáért a szerző felelős.

Friss topikok

Kaszáslevest osztottak a gyulai kisgazdák

Kisgazda 2009.02.23. 19:26

Az utóbbi néhány hétben már a harmadik ingyenes ebédosztást szervezték meg a hétvégén a helyi kisgazdák. Nem véletlenül, hiszen most is több száz adag étel került szétosztásra.

Ezúttal Kaszás-levessel várták szombaton a rászoruló családokat a helyi kisgazdák. Voltak, akik családostól, voltak, akik egyedül álltak sorba a tál meleg ételért.

- A terveink szerint folytatni fogjuk az adományozást, reméljük minél többen felismerik ennek szükségét, és támogatni fogják az akciónkat.

Persze most is akadtak olyanok, akik első szóra az akció mellé álltak, nekik ezúton is szeretnénk megköszönni a támogatást - emelte ki Balogh Lajos, a KPE megyei alelnöke. A meleg étel mellett ezúttal is kaptak a gyerekek csokoládét, és a felajánlott ruhákból is válogathattak a rászorulók.

A szervezők köszönetet mondanak az adományokért a Ferrero csokoládégyárnak,
Gerhart Stengelnek, Koppányi Györgynek, Koppányi Györgynének, Mikus Évának, Mikus Lászlónak, és a Penny Market-nél található Gyulai Húsáruháznak

(gyulanet.hu)

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://kisgazda.blog.hu/api/trackback/id/tr36961473

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Flores de alcachofa 2018.01.19. 18:00:42

Piraat Triple Hop - sörfigyelő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása