HTML

Kisgazdák Blogja

A polgári kisgazdák nem hivatalos blogja. A bejegyzés tartalmáért a szerző felelős.

Friss topikok

Szükséges a területfejlesztési koncepció megalkotása

Kisgazda 2009.02.18. 01:13

Még 2008. októberében 3 milliárd forintos kötvénykibocsátásról hozott határozatot a kerületi képviselő-testület szocialista-szabbaddemokrata többsége úgy, hogy szükségességéről sem az ellenzékkel, sem a civil szervezetekkel és persze a lakosággal sem történt semmilyen egyeztetés.

Eddig a kötvénykibocsátás következtében csak annyi bizonyos , hogy megdublázódik a kerület adóssága. Igaz már a városvezetés részéről elhangzott az a ígéret, hogy a kötvénykibocsátásból származó belvételt fejlesztések végrehajtására kívánják fordítani.

Azt azonban a városvezetésen kívül a mai napig senki nem tudja megmondani, hogy konkrétan melyek azok a fejlesztések amelyek végrehajtására kívánják fordítani a kötvénykibocsátásból származó összeget. Csak remélni tudjuk azt, hogy a tervezett fejlesztések jövedelmet fognak termelni a kerület számára és nem pártpolitikai érdekeket fognak szolgálni hatalmi poziciók fenntartása céljából. Ugyan vannak előirányzott célok fejlesztési tervek de, hogy a valóságban mit is takarnak az majd megvalósításuk pillanatában fog kiderülni.

Tény fejlesztésekre szükség van! Ezért is  tartjuk indokoltnak az önkormányzat részéről azt, hogy korrigálja 10 éves hiányosságát és alkossa meg mihamarabb az egész kerületre vonatkozóan területfejlesztési koncepcióját, amelynek figyelembevételével kerülnének megvalósításra az előirányzott célok.

Harangi Fülöp sk.
a KPE XVIII.kerületi elnöke

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisgazda.blog.hu/api/trackback/id/tr70949836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása