HTML

Kisgazdák Blogja

A polgári kisgazdák nem hivatalos blogja. A bejegyzés tartalmáért a szerző felelős.

Friss topikok

Arad óta "imperativusz" a nemzeti függetlenség

Kisgazda 2008.10.07. 13:58

A nemzet politikai és gazdasági függetlenségének fontosságáról beszélt a Fidesz elnöke hétfőn a Fidesz-KDNP frakciószövetségnek a nemzeti gyásznap alkalmából a Batthyány örökmécsesnél tartott fővárosi megemlékezésén.

Orbán Viktor az 1848/49-es magyar szabadságharc leverését követő megtorlásra, az Aradon kivégzettekre és Batthyány Lajos miniszterelnökre emlékezve azt mondta, a nemzeti függetlenség azóta is "imperatívusz" a magyar politikában, ezért "ne higgyük el, ne fogadjuk el, hogy az egyre nemzetközibbé váló világban már nincs értelme annak a kifejezésnek, hogy a magyar nemzet függetlensége".

A Fidesz elnöke hangsúlyozta: a nemzeti függetlenség az a "sziklatalapzat", amelyre a magyar politika és a politikusok ma is és az elmúlt 200 évben mindig felállhattak, és ha ez nincs a lábuk alatt, akkor mindent csak homokra építenek.

(MTI)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisgazda.blog.hu/api/trackback/id/tr96701115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása