HTML

Kisgazdák Blogja

A polgári kisgazdák nem hivatalos blogja. A bejegyzés tartalmáért a szerző felelős.

Friss topikok

Négy megye - Heves, Borsod-Abaúj-Zemplén, Nógrád és Jász-Nagykun-Szolnok - kisgazdái megalakították az Észak és Közép-magyarországi Kisgazda Régiót

Kisgazda 2008.09.20. 17:13

Az Észak- és Közép-magyarországi Kisgazda Régió megalakulását Turi-Kovács Béla országgyűlési képviselő jelenlétében sajtótájékoztatón jeletették be ma Egerben. Elhangzott, hogy a korábban darabjaira hullott egykori független kisgazdapárt helyén csak a Kisgazda Polgári Egyesület és a Kisgazda Polgári Szövetség mentette meg a gazdaértékek képviseletét.

A kisgazdák továbbra is a Fidesszel és a kereszdénydemokratákkal alkotott szövetségen belül képzelik el a politizálást, készülnek a választásokra és arra számítanak, hogy előrehozott választások lesznek. Ebben a Fidesz, illetve a KDNP, valamint a kisgazda egyesület alkotta szövetség megállapodása alapján bizonyos helyeken jelölteket is indítanak. Az alakuláskor Vitéz Szíki Károlyt választották meg régiós vezetőnek - tudtuk meg.

heol.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisgazda.blog.hu/api/trackback/id/tr74672973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása