HTML

Kisgazdák Blogja

A polgári kisgazdák nem hivatalos blogja. A bejegyzés tartalmáért a szerző felelős.

Friss topikok

Kisgazdák határozati javaslatok

Kisgazda 2008.09.13. 20:51

Országos elnökségi és országos vezetőségi ülést tartott 2008. szeptember 13-án Szarvason a Kisgzda Polgári Egyesület - Kisgazda Polgári Szövetségpárt (Kisgazdák). Az alábbiakban az ülésen megszavazott határozatok olvashatóak.

1. A helyi, és a megyei szervezetek egyeztetés után 2008. december 15-ig tartoznak az országos központba eljuttatni azoknak a személyeknek a névsorát, akiket az országgyűlési, önkormányzati választásokon indítani vagy támogatni kívánnak.

2. Szakemberek bevonásával a termőföld védelme érdekében módosító javaslatokat kívánunk készíteni a Földtörvényhez, valamint vízgazdálkodási tervet és Alföld-fejlesztéséről önálló programot.

3. A KPE-KPSZ programelőkészítő-bizottsága a nyár folyamán beérkezett javaslatok megvitatása céljából a kisgazda mozgalomhoz kötődő szakemberek bevonásával szakmai egyeztető üléseket folytat Kékkői Zoltán és Dr. Becz Miklós vezetésével. Legkésőbb decemberig a bizottság az írásbeli javaslatok és az egyeztető ülések alapján elkészíti a kisgazda alapprogramot, amely prioritásként kezeli majd az agrárium, az élelmiszerbiztonság, a vidékfejlesztés és a környezetvédelem ügyét.

4. A KPE-KPSZ országos gyűlést legkorábban 2009 tavaszán tart, annak ismeretében, hogy lesznek-e előrehozott választások. Az elnökség feladata, hogy indítványt készítsen a javasolt közös képviselőkről a Szövetség számára az országos gyűlés időpontjáig.

5. A KPSZ alapszervezetek a párt bankszámlájára kéthavonta teljesítsék befizetési kötelezettségüket. A helyi vezető, illetve az általa megbízott személy felelős a tagdíj beszedéséért, illetve az átutalásért.

Szarvas, 2008. szeptember 13.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisgazda.blog.hu/api/trackback/id/tr32662177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása