HTML

Kisgazdák Blogja

A polgári kisgazdák nem hivatalos blogja. A bejegyzés tartalmáért a szerző felelős.

Friss topikok

Gyurcsány lemondásáig tervezik a blokádot?

Kisgazda 2008.09.05. 16:08

Egy hónapos blokádot vonnának az egri Megyeháza köré - jelentette be pénteki sajtótájékoztatóján Szíki Károly, a Kisgazda Polgári Egyesület elnöke a Megyeháza udvarán.

A Heves Megyei Bíróságon szeptember 15.-én nyílt tárgyalást tartanak a megyei közgyűlés és az Észak-Magyarországi Regionális Közigazgatási Hivatal közötti perben. Mint az ismeretes, a közigazgatási hivatal azért fordult bírósághoz, mert a megyegyűlés baloldali többsége elutasította azt a törvényességi észrevételt, amelyben a hivatal kifogásolta, hogy a megyei kórház működtetésére kiírt pályázaton a testület befogadta a HospInvest Zrt. szabálytalannak tűnő bankgaranciáját.

Mint a sajtótájékoztatón elhangzott, ezen szeretnének ők is részt venni, majd ezt követően blokádot vonnának a Megyeháza köré. Céljuk az, hogy az épületet csak gyalogosan lehessen megközelíteni. A blokád a tervek szerint egy hónapig tartana, ám Szíki azt is hozzátette, hogy jobb lenne addig, amíg Gyurcsány Ferenc le nem mond. A blokád tervét már jelezték a rendőrségnek, ám választ még nem kaptak. Szíki végül még azt is hozzátette, hogy szerinte morális polgárháborúba sodródott az ország, a politikai hullák pedig tovább gerjesztik a feszültséget.

STOP

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisgazda.blog.hu/api/trackback/id/tr31649949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása