HTML

Kisgazdák Blogja

A polgári kisgazdák nem hivatalos blogja. A bejegyzés tartalmáért a szerző felelős.

Friss topikok

Baranyában is megkezdődött a KIT szervezése

Kisgazda 2008.06.26. 00:28

2008. júniusában nagy erővel megkezdődött Baranya megyében a Kisgazda Ifjúsági Tagozat (KIT) megalapítása. Elsőként Mohácson alakult meg egy csoport, de folyamatban van további csoportalakítások megszervezése. A vártnál is nagyobb érdeklődést keltett a KIT létrejötte.

Baranya megyében nagyon sok mezőgazdasággal foglalkozó ember él, és a helyi fiatalok hozzák magukkal szüleiktől kapott szeretetüket a mezőgazdaság iránt. Úgy érzem, a mostani kormány mezőgazdaságot romboló politikája miatt egyre több fiatal fog össze egy jobboldalt építő szervezet ügyében.

Megyei elnökként célomul tűztem ki a helyi parasztemberek érdekeinek képviseletét, problémáinak meghallgatását és tolmácsolását saját vezetőink felé. Érzem és tudom, hogy Magyarországnak szüksége van a baranyai földekre, és ez csak úgy jöhet létre, hogy kedvet teremtünk az embereknek a mezőgazdasági munkákhoz, megteremtjük a kedvező feltételeket ahhoz, hogy érdemes legyen beruházni, és ezt a szép foglalkozást apáról-fiúra örökítsék.

Füredi Zoltán s.k.

a KIT Baranya megyei elnöke

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisgazda.blog.hu/api/trackback/id/tr87539718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása