HTML

Kisgazdák Blogja

A polgári kisgazdák nem hivatalos blogja. A bejegyzés tartalmáért a szerző felelős.

Friss topikok

Félpályás útlezárás: Benedek korrupciós ügye miatt tüntetnek

Kisgazda 2008.05.31. 01:21

Félpályás útlezárás lassítja a forgalmat a 44-es és 47-es út Békéscsabát elkerülő szakaszán. A demonstrálók azt szeretnék elérni, hogy vizsgálják ki Benedek Fülöp korrupciós ügyét. A harminc jármű késő délutánig marad az úton.

A 16 óráig tartó tüntetést a bélmegyerei és tarhosi földtulajdonosi közösség tagjai szervezeték: Benedek Fülöp korrupciós ügyének kivizsgálását, a vadászati jogok érvényesítését követelik, és meg akarják akadályozni, hogy a magyar föld külföldi tulajdonba kerüljön.

Ismert: Benedek Fülöp egykori agrárminisztériumi szakállamtitkár jogellenesen befolyásolta a székesfehérvári földhivatalt, hogy egy pákozdi földterületet vonjanak ki a művelés alól, de gyanúsított volt egy újfehértói ingatlanügylet kapcsán is.

(MR, MNO)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisgazda.blog.hu/api/trackback/id/tr23495925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása