HTML

Kisgazdák Blogja

A polgári kisgazdák nem hivatalos blogja. A bejegyzés tartalmáért a szerző felelős.

Friss topikok

A fóti KPSZ közelménye

Kisgazda 2008.04.10. 02:36

A fóti pártszervezet örömmel értesült arról, hogy Kakuk Zsolt vezetésével megalakult a Kisgazda Polgári Egyesület helyi alapszervezete.

A Kisgazda Polgári Szövetségpárt fóti szervezete szükségesnek tartja tájékoztatni a közvéleményt arról, hogy a fóti kisgazda alapszervezet 2008 februárja óta folyamatosan részt vesz a helyi közéletben. Önkormányzati képviselőik a polgármesteri tisztséget betöltő Bartos Sándorral együtt tevékenyen dolgoznak a városért, az ott lakókért.

A pártszervezet örömmel értesült arról, hogy Kakuk Zsolt vezetésével megalakult a Kisgazda Polgári Egyesület fóti alapszervezete. A párt minden segítséget megad ahhoz, hogy a városban működő kisgazda erők a lehető legsikeresebb közös munkát tudják végezni.

Címkék: sajtónyilatkozatok

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisgazda.blog.hu/api/trackback/id/tr45419247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása