HTML

Kisgazdák Blogja

A polgári kisgazdák nem hivatalos blogja. A bejegyzés tartalmáért a szerző felelős.

Friss topikok

Ha Oszkó marad, az nyílt felhívás a törvénysértésre

Kisgazda 2009.09.29. 14:57

A Fidesz elképzelhetetlennek tartja, hogy a pénzügyminiszter, aki tudatosan sértett törvényt, továbbra is hivatalában maradhasson. Ezt Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője mondta egy szombati budapesti kisgazdafórumon.

Felszólalásában Navracsics Tibor elmondta, hogy a 2006. őszi rendőri brutalitás óta erősen szembetűnő, miként romlik a magyarországi jogállam. Ezen a folyamaton Gyurcsány Ferenc távozása sem változtatott, amit az azóta történtek is alátámasztanak - jegyezte meg.

Ezzel összefüggésben a politikus Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszternek a magyarok nyilait "leleplező" nyilatkozatait és Oszkó Péter villaügyét említette.

Oszkó Péter önmaga által is tudottan törvényt sértett, majd pedig cinikus nyilatkozatokat tett, tudva, hogy szabályszegésének semmiféle következménye nem lesz - emlékeztetett Navracsics Tibor.

Mint fogalmazott, Oszkó magatartása jól jellemzi a magyar jogállamiság korlátait.

Navracsics Tibor megismételte frakciótársa Ágh Péter pénteki felszólítását, miszerint, a pénzügyminiszternek le kell mondani. A Fidesz ezt a jogállamiság kérdésének tekinti, a tárcavezető távozása pedig annak jele lehet, hogy van politikai felelősség - tette hozzá.

Amennyiben Oszkó mégsem mond le, az nyílt felhívás az emberek számára, hogy a törvényeket nyugodtan meg lehet szegni, hiszen úgysem lesz következménye - fogalmazott a frakcióvezető.

(fidesz.hu)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisgazda.blog.hu/api/trackback/id/tr851415674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása