HTML

Kisgazdák Blogja

A polgári kisgazdák nem hivatalos blogja. A bejegyzés tartalmáért a szerző felelős.

Friss topikok

Polgári majális Szentendrén

Kisgazda 2009.05.28. 20:29

 

 

 

 

 

 

2009. május 17-án vasárnap került megrendezésre a szentendrei Pap-szigeten a harmadik Polgári Majális.

2009. május 17-án vasárnap került megrendezésre a szentendrei Pap-szigeten a harmadik Polgári Majális, ezúttal a Kereszténydemokrata Néppárt Pest megyei szervezetének szervezésében. Az alkalmon a hagyományok szerint a Fidesz mellett a Szövetség több társzervezete, így a KDNP, a Fidelitas és természetesen a Kisgazda Polgári Egyesület - Kisgazda Polgári Szövetségpárt is képviseltette magát.

A majálison élő zene majd főzőverseny volt, amelyből a Kisgazdák is kivették részüket, a kisgazda sátor előtt kígyózó hosszú sorra való tekintettel nem is kis sikerrel.

Kerekasztal-beszélgetésre is sor került, amelynek résztvevői Dr. Dietz Ferenc, Szentendre polgármestere, Fónagy János, a polgári kormány közlekedési minisztere, Dr. Harrach Péter, az Országgyűlés kereszténydemokrata alelnöke, Hadházy Sándor Fideszes országgyűlési képviselő, Kun Csaba, Szentendre alpolgármestere, Dr. Turi-Kovács Béla, a KPE-KPSZ elnöke illetve Wittner Mária '56-os halálraítélt voltak.

(kpe.hu)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisgazda.blog.hu/api/trackback/id/tr261149703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása