HTML

Kisgazdák Blogja

A polgári kisgazdák nem hivatalos blogja. A bejegyzés tartalmáért a szerző felelős.

Friss topikok

POLITIKAI LESZÁMOLÁS NYOMAI EGERBEN

Kisgazda 2009.01.21. 17:41

ÁRULÓK címmel írtam egy könyvet. Az Uránia moziban mutatom be vasárnap délután 4 órakor.

Ebben azzal a diagnózissal is foglalkozom például, hogy milyen szervezett destabilizációs összjátéknak köszönhetően jutott el a rendőrség oda, hogy 2006 október 23-án már egy népirtáshoz, egy nemzeti akarat brutális letöréséhez, a demokratikus vívmányok felszámolásához asszisztáljon. Egerben pedig a politikai leszámolást is levezényelje.

A bolsevik-kommunista-kapitalista kisdiktátorok nagy szemétdombját védelmezze. Egy kórház jogsértésekkel teli átjátszását egy IDEGEN PÉNZMONOPÓLIUM TERÜLETI HÓDÍTÁSÁT ELŐSEGÍTENI. Egy olyan Hospinvest kezébe játszották át Sós Tamás és 21 despotája vezetésével az egriek tulajdonát és jogát a gyógyuláshoz, ahol példának okáért Karácsony idején egyik képviselő férjénél nem tudták megállapítani a bélelzáródás egyszerű tényét. Halálra ítélten három napi agónia után a Teremtő odavezényelt egy régi egri orvost és neki köszönhetően él még ez az ember. Tessék megkérdezni a részletekről.

Ezen kívül a rendőreink sorában iszonyú zavart okozott a magyar-magyar által, saját rendőrei által való megveretése. Majd tovább fokozandó ide küldenek egy új kapitányt, aki politikai leszámolásra használja azokat a rendőröket, akikkel mi baráti viszonyt tartottunk fel megérkezéséig. A Világkormány szolgája Gyurcsány és komprádor elitje meghosszabbított balkezének tűnik ki a jelenlegi megyei kapitány. A politikai leszámolás azzal igazolható, hogy ellenem, mint kisgazda vezető ellen abszurdum: olyan eljárást indítottak, hogy vitézi címemet jogtalanul használom. 28-án 10 órakor pedig Egerben olyan tárgyalásra idéztek be Debrecenbe tüntetés szervezőként, amely tüntetést nem én szerveztem. A politikai leszámolást támasztja alá az is, hogy szocialista feljelentésre a Hang Szóró ellen tett szocialista feljelentést befogadta a rendőrség, hasonló témában tett feljelentésünket pedig elutasították. Rendőrségi vezető feljelentette újságírónkat, ami megdöbbentő és példátlan Aggodalommal tölt el bennünket az is, hogy a demokrácia alapvívmányait forintosítja a megyei kapitány. És a rendőrség odáig jutott,m hogy önmagát is cenzúrázza( megyeház előtti demonstráció). A kettős mércével való mérés szintén aggodalommal tölt el bennünket. Egyeseket mindenért, a fő bűnösöket, a felső körökhöz tartozókat bírósági döntés ellenére sem! Aggodalommal tölt el bennünket az egri magyar diákok elleni fizikai megsemmisítésre utaló törekvések is, amelyet nem tudnak rendőreink gátat szabni.

Ezek lesznek a tüntetés témái, sértettek megszólalásával és azzal a szándékkal, hogy a megromlott viszonyt ki kell javítani. Juhász úrnak le kell vonnia a konzekvenciákat.

( A sajtótájékoztatón még négy olyan köztiszteletben álló személy szólalt meg, akik a rendőrségi levadászási terv szenvedő alanyai lettek: Sneider Tamás a Jobbik városi képviselője, Hamza Etelka és Szabó Pál kórházvédők, akik számos, eljárás alávont kórházvédő helyett is szóltak)

Január 23-án 16 órakor a rendőrség antidemokratikus ténykedése miatt bejelentett demonstrációt tartunk több civil szervezettel és párttal a Heves megyei Rendőrkapitányság előtt, az Esterházy téren.

Szíki Károly

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisgazda.blog.hu/api/trackback/id/tr34893904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása