HTML

Kisgazdák Blogja

A polgári kisgazdák nem hivatalos blogja. A bejegyzés tartalmáért a szerző felelős.

Friss topikok

Kétezer aláírást gyűjtöttek össze a napi standolás ellen Gyulán

Kisgazda 2009.01.21. 17:44

Egy hét alatt körülbelül kétezer aláírást gyűjtött össze Gyulán és a környékbeli településeken a napi standolás ellen a Kisgazda Polgári Egyesület (KPE) fürdővárosi szervezete.

Balogh Lajos elnök a Beol.hu-nak elmondta, a tapasztalatok azt mutatják, hogy a vendéglátósok teljes mértékben elutasítják a februárban életbe lépő rendelkezést. Emellett sok ember állt szimpatizánsként az ügy mellé. A napi standolás intézményét egyszer már bevezették Magyarországon, ám akkor rövid idő alatt visszavonták az intézkedést. A standolás napi egy-másfél órás többlettevékenységet jelent a kocsmárosok, vendéglátósok számára, melynek ellenértékét senki sem állja.

A napi alkohol-nyilvántartás kötelezettsége sehol másutt nem létezik a világon. Egy fárasztó nap után viszont könnyű hibázni, ezért így jó alkalom nyílik majd a bírságolásra — mondta a KPE gyulai vezetője. Balogh Lajos a héten adja át az összegyűjtött aláírásokat a Kereskedők és Vendéglátók Országos Érdekképviseleti Szövetsége (KISOSZ) képviselőinek.

(beol.hu)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisgazda.blog.hu/api/trackback/id/tr9893910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása