HTML

Kisgazdák Blogja

A polgári kisgazdák nem hivatalos blogja. A bejegyzés tartalmáért a szerző felelős.

Friss topikok

Postaszolgáltatást a Havanna-lakótelepre!

Kisgazda 2009.10.07. 13:12

A Kisgazda Polgári Egyesület XVIII. kerületi szervezete a Havanna-lakótelepi polgárok érdekeit szem előtt tartva támogatja a kerületi Fidesz-KDNP azon kezdeményezését, hogy legyen mihamarabb postaszolgáltatás a Havannán.

Álláspontunk szerint a Havanna-lakótelepi postaszolgáltatás ügye minden Havanna-lakótelepi lakos számára egyaránt fontos politikai beállítottságtól, pártállástól függetlenül. A Havanna-lakótelepi posta megvalósítása megszüntetné azt az áldatlan állapotot, hogy egy-egy fárasztó nap után kisebb túrát kelljen megtenni azért, hogy be lehessen fizetni a csekket vagy fel lehessen adni a levelet. Ugyanis jelenleg a Havanna-lakótelepi lakosoknak a Vándor Sándor utcába vagy az Üllői útra kell elsétálniuk, ha igénybe szeretnék venni a posta szolgáltatásait.

A Havanna-lakótelep megépítése óta fennálló probléma, hogy az itt élő közel húszezer ember számára nem biztosított a közelben a postaszolgáltatás. A kerület vezetése pedig a mai napig képtelen eleget tenni a havannai polgárok jogos igényének, hogy a lakótelepen biztosított legyen a postaszolgáltatás. Igaz, hogy hangzatos szavak ígéretek mentén a kerület vezetése kiáll a postaszolgáltatás nemes célkitűzése mellett, azonban ígéreteiket tett soha nem követi. A Havanna-lakótelepi lakosoknak pedig nem újabb be nem tartott ígéretekre van szüksége, hanem valós cselekedetre annak érdekében ,hogy mihamarabb legyen postaszolgáltatás a Havanna-lakótelepen.

Harangi Fülöp
a Kisgazda Polgári Egyesület
XVIII.kerületi elnöke

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisgazda.blog.hu/api/trackback/id/tr631433892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása