HTML

Kisgazdák Blogja

A polgári kisgazdák nem hivatalos blogja. A bejegyzés tartalmáért a szerző felelős.

Friss topikok

Megalakult a Kisgazda Polgári Szövetségpárt Miskolci alapszervezete

Kisgazda 2009.09.11. 21:06

A találkozó meghívott vendége Dr. Simon Miklós országgyűlési képviselő volt. A régió kisgazda vezetője tájékoztatta a tagságot az elmúlt évek munkájáról, beszélt a jelenről és a jövő terveiről.

A találkozón részt vett Lenártek András, a Fidesz Miskolc városi elnöke, aki segítette a gyűlés összehívását. Együttműködéséről és támogatásáról biztosított bennünket.

Vendégünk volt még Szíki Károly, a KPSZ Heves Megyei elnöke Egerből valamint Dr. Ördög István, a KPE Heves Megyei Elnöke, Gyöngyös önkormányzati képviselője. Beszédükben hangsúlyozták a Kisgazda egység megteremtését és a Fidesszel való együttműködés szükségességét.

Ezután Osztroha Bertalan, a KPSZ megyei elnöke vázolta eddigi munkánkat. A hallgatóság az előadó beszámolóját meghallgatta, megtapsolta. Ezután a jelenlévők egységesen, nyílt szavazással döntöttek a Kisgazda Polgári Szövetségpárt Miskolci szervezetének megalakulásáról.

Egyhangú szavazással, ellenszavazat nélkül elnökül választották Medve Istvánt, a vezetőség tagjainak Gyurán Erzsébetet,Dudás Károlyt és Kaltenbach Istvánnét.

A tagság a megválasztott vezetéssel egyetértésben vállalta, hogy a Fidesszel szövetségben Miskolcon és a megyében a kisgazdák mindent megtesznek a kisgazda értékek hiteles képviseletéért.

Valljuk, hogy az ellentéteket nem úgy kell megoldani, hogy a kisgazdákat eltanácsoljuk a gyűlésekről, hanem úgy, hogy elmegyünk, véleményt nyilvánítunk és közösen döntünk az egység érdekében.

Sorainkba várunk minden kisgazdát, aki tenni akar a Kisgazda értékekért. Elérhetőek vagyunk az alábbi címen: Kisgazda Polgári Szövetség, Miskolc 3521 Miskolci út 80.


Medve István
KPSZ Miskolc Városi Elnök

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisgazda.blog.hu/api/trackback/id/tr921375955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása