HTML

Kisgazdák Blogja

A polgári kisgazdák nem hivatalos blogja. A bejegyzés tartalmáért a szerző felelős.

Friss topikok

„A harmadik köztársaság legmocskosabb kampánya várható”

Kisgazda 2009.08.30. 22:06

Kövér László a Fidesz Országos Választmányának elnöke szerint a jövő évi választás nagyobb téttel bír majd a választók számára, mint az EP-választás, így szerinte a Jobbik szavazótáborának egy része visszatér majd a Fideszhez, illetve az MSZP-hez. A fideszes politikus erről Balatonszárszón beszélt a Fidesz ifjúsági tagozatának nyári egyetemén.

Kövér hangsúlyozta: a 2010-es állapotok, melyekről egy új polgári kormányzás indulhat, sokkal rosszabbak lesznek, mint a '90-es években. Kövér kifejtette, szerinte azért várható a „harmadik köztársaság eddigi legmocskosabb kampánya”, mert a baloldal nem rendelkezik pozitív üzenetekkel, így egyetlen eszköze az ellenfél minél rosszabb színben való feltüntetése marad.

A választmányi elnök kifejtette: a Jobbik nagy veszélyt jelent pártjára, és hiába állítják a szocialisták az ellenkezőjét, a szélsőséges párt léte nem a Fidesz érdeke, hanem a szociálliberális kormányzás nyolc esztendejének eredménye. Hozzátette, remélhetőleg átmeneti jelenségről van szó, amely Magyarországra nézve nem jelent problémát. Azt azonban el kellene kerülni, hogy a Jobbik zászlajára tűzzön olyan témákat, amelyek már a párt szélsőséges válaszát is tartalmazzák, és ez által azok megoldása tovább nehezedik.

Az utóbbi idők szlovák-magyar feszültségével kapcsolatban Kövér László megjegyezte: Magyarországnak nincs tennivalója Ficóval, Slotával, mert ők a párbeszédre alkalmatlanok és „annyival rosszabbak Meciarnál, mint a jelenlegi szocialisták Horn Gyulánál”. Ehelyett azzal kellene foglalkozni, hogyan kerülhettünk ilyen megalázó helyzetbe, hogy Európában jobb esetben nem vesznek minket komolyan, rosszabb esetben belénk rúgnak vagy nevetnek rajtunk - fogalmazott Kövér László.

(FH)

Forrás: hirtv.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisgazda.blog.hu/api/trackback/id/tr631349507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása