HTML

Kisgazdák Blogja

A polgári kisgazdák nem hivatalos blogja. A bejegyzés tartalmáért a szerző felelős.

Friss topikok

Az MSZP kormány újabb sanyargatása!

Kisgazda 2009.07.24. 00:50

Szinte hetente történik valami ami felháborító dolog. S milyen érdekes minden az MSZP-hez köthető. De ez a mostani túltesz mindenen. Milyen jogon határozhat egy bukott párt az emberek pénzéről?

Ezek az emberek nem tehetnek róla,hogy többet számláztak ki nekik. S most nem kapják vissza a pénzüket. Ez felháborító. Mindenki tudja itt most a villamos energia túlszámlázásról írok.

Itt 5 milliárd forintról van szó. S ki szenvedi meg? Már megint a kisemberek a vállalkozók, azok az emberek akik tisztességes adófizetők. Ők tehetnek talán róla hogy többet fizettetek velük? Ebben az országban bármit megtehet a kormány? Végül is ha egy vállalatot tönkretennék akkor bezárnának ha egy országot tönkretesznek az nem bűn. Akkor ezt simán meg lehet tenni! Én már elgondolkozom azon hogy mi lesz a következő húzásuk. Talán a kisemberek megspórolt bankbetétének elvétele? Ettől a bandától kitelik az is. Miért? Nincs lelkiismeretük és szeretet bennük az embertársaik iránt. Talán mi tehetünk arról hogy ilyen helyzetbe került az ország? De mi fizetjük meg az már látszik.

Ők csak röhögnek rajtunk,megjegyzem könnyen teszik. S mi még tűrünk. De ketyeg az óra és közeledik az idő mikor a döntést a kezünkbe vehetjük. Ez jövő májusban meg is történik demokratikus módon. Ha rajtam múlna ők még az 5 %-ot sem érnék el. Mondjuk ki nyíltan! Nincs ennek a pártnak helye a magyar parlamentben. Mivé lett ez a szép ország? A magyar Haza. Mondhatnám azt hogy visszafelé haladunk mint a rák. De ez nem igaz mert a múltban nem volt ilyen kaotikus a helyzet. Nem volt így megsanyargatva a kisember. Sanyargatott minket tatár,török,az oroszok de a saját vezetőink még soha sem. S ennél nagyobb bűn nem létezik. Minden szféra szenved. Romokban a mezőgazdaság,az ipar,a kereskedelem a nyugdíjasok éhhalál szélén vannak. Romokban az egész életünk.

S mi vár még ránk hát még 10 hónap romlás.

De eljön az idő nemsokára mikor egy igaz ember ezt a nemzetet feltámasztja. Hiába törekednek egyesek a nemzet rombolásra nem tudnak akkora kárt okozni hogy mi a polgári oldal ne tudjuk újjáépíteni!

Füredi Zoltán

Kit országos alelnöke
Fidesz Kölkedi elnöke
Mohácsi fidelitas elnöke

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisgazda.blog.hu/api/trackback/id/tr91264202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása