HTML

Kisgazdák Blogja

A polgári kisgazdák nem hivatalos blogja. A bejegyzés tartalmáért a szerző felelős.

Friss topikok

Ping-Pong délutánnal egybekötött ifjúsági klub a Polgárok Házában

Kisgazda 2009.07.21. 20:15

Asztalitenisz-verseny, laza társasjátékok, kemény zene, hideg sör és jó hangulat – ez várt mindazokra, akik 2009. július 11-én meglátogatták a Club 18 első rendezvényét. Az alkalmat az Üde Színfolt Kulturális Egyesület rendezte.

A Polgárok Házában megtartott rendezvény apropójául az a felismerés szolgált, hogy a helyi fiatalok számára igen kevés olyan szórakozási lehetőség mutatkozik kerületünkben, ami életkorukból fakadó elvárásaiknak és pénztárcájuknak egyaránt megfelel. Ennek azonban vége, amint az július 11-én is kiderült, a Club 18 minden fiatal számára tartalmas kikapcsolódást biztosít.

S aki az első alkalomról lemaradt, ne szomorkodjon, kétheti rendszerességgel ugyanis újra és újra kinyílik majd a Polgárok Háza kapuja minden érdeklődő előtt. A következő alkalomra július 25-én, 16 órától kerül sor. Ha jól akarod érezni magad, ott a helyed.

HF. ChT.

2009. július 25-én szombaton 16 órától valamint

2009. augusztus 8-án 16 órától

a XVIII.kerületi Polgárok Házában

(1182. Budapest, Üllői út 517. a Szarvas Csárda térnél)

PING PONG BULI

Ami még vár rád:

IJÁSZAT  ZENE SÖR

Gyere várunk barátaiddal együtt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisgazda.blog.hu/api/trackback/id/tr771259565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása