HTML

Kisgazdák Blogja

A polgári kisgazdák nem hivatalos blogja. A bejegyzés tartalmáért a szerző felelős.

Friss topikok

Azonnali kárelhárítást sürgetnek

Kisgazda 2009.07.16. 04:26

Balogh Lajos, a KPE gyulai elnöke hívta fel a jobboldali képviselők figyelmét arra, hogy a Románvárosi Óvoda folyosóján leszakadt a plafon egy része.

 

Az óvoda vezetőjével végignéztük a helységet, és láttuk, hogy több méteren végig van repedve a plafon, ami balesetveszélyes lehet. Mint kiderült, az óvodában pályázati pénzből kicserélik a nyílászárókat, ennek a hibának az elhárítására viszont nincs pénz. Megkeresésünk után a Fidesz frakció támogatásáról biztosította az intézményt - emelte ki sajtótájékoztatóján Balogh Lajos.

Dr. Görgényi Ernő, a jobboldali frakció vezetője szerint azonnali lépésekre van szükség, hogy a hasonló esetek a jövőben elkerülhetők legyenek.

- Úgy gondoljuk, hogy jelen esetben utólag nem a felelősöket kell keresni, de amellett nem mehetünk el szó nélkül, hogy erre a felújításra a plafon leszakadása előtt nem került sor, pedig erre elméletileg lett volna lehetőség. A képviselő-testület néhány hónapja tárgyalta a felújítási keret felosztásáról szóló előterjesztést, a költségvetési rendelet húszmillió forintot biztosít az intézmények felújítására. Az összeg felhasználásáról vita is kialakult, de a Galamb utcai Óvoda problémájáról nem értesült a testület. A jobboldali frakció követeli, hogy a mérnöki osztály az összes oktatási intézményben legkésőbb a tanévkezdésig mérje fel, hogy milyen kárelhárításokra van szükség, hogy azokat orvosolni lehessen - fogalmazta meg Dr. Görgényi Ernő.

(gyulanet.hu)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisgazda.blog.hu/api/trackback/id/tr561248668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása