HTML

Kisgazdák Blogja

A polgári kisgazdák nem hivatalos blogja. A bejegyzés tartalmáért a szerző felelős.

Friss topikok

Ott voltunk a Fidesz-MPSZ kongresszusán

Kisgazda 2009.06.17. 20:47

A Fidesz-Magyar Polgári Szövetség 2009. június 13-án tartotta meg tisztujító kongresszusát. A kongresszuson a Fidesz társszervezetei a KDNP, a Fidelitas, a Nemzeti Fórum és természetesen a Kisgazda Polgári Egyesület is képviseltette magát.

A kongresszus résztvevői egyetértettek abban, hogy hazánknak új irányra valódi változásra van szüksége, amelynek alapfeltétele az előrehozott választások mihamarabbi megtartása. Ugyanis egy hitelét vesztett 17%-os kormánypárt nem képes a hitelesség visszaállítására és a gazdasági stabilitás biztosítrására.

A küldöttek elsöprő többséggel ismét a Szövetség elnökévé választották Orbán Viktort és a jelenlegi alelnökök is megkapták a bizalmat a folytatásra.

A Kisgazda Polgári Egyesület sok sikert kíván a Szövetség újraválasztott vezetőinek.

kpe.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisgazda.blog.hu/api/trackback/id/tr531191942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása