HTML

Kisgazdák Blogja

A polgári kisgazdák nem hivatalos blogja. A bejegyzés tartalmáért a szerző felelős.

Friss topikok

Fidesz finis Egerben

Kisgazda 2009.06.05. 03:25

 

 

 

 

 

 

 

 

2009. június 4-én Egerben járt országjáró kampánykörútja során Orbán Viktor, a Fidesz-MPSZ elnöke. A kampányrendezvényen ott voltak az egri Kisgazdák is.

Megtöltötték Egerben Dobó teret a Fidesz pártiak, szimpatizánsok és érdeklődők június 4-én, Trianon békediktátum 89. évfordulóján. Nem csak Heves megyéből, de a szomszéd Mezőkövesdről és a távolabbi Jászberényből is érkeztek a kiemelt kampány rendezvényre az emberek. Ami szembeötlő volt, a Kisgazdák igen nagy erővel voltak jelen Orbán Viktor nagyívű beszédén. Heves megye választókerületeiből zászlókkal és Kisgazda transzparensekkel érkeztek, hogy bizonyítsák: a kisgazdák leghűbb szövetségesei a Fidesznek, s mindent megtesznek azért, hogy a korrupt, nemzetellenes kormányt mielőbb leváltásra kerüljön.

Orbán Viktor a nap szelleméhez igazodva kimondta, hogy Trianon élő történelem és az igazságosság jegyében lesz mit megoldani az Európa Parlamentben mindazon kérdésekkel kapcsolatosan, melyeket Trianon problematikája vet fel. Mert a Kárpát medence a magyarok számára mindig is az volt: Kárpát medence, hiszen a magyar történelem és földrajz annak nevezte azt. Lehet, hogy egy-egy szomszédunknak ez nem tetszik, de a Kárpát medencét mi nem kívánjuk kitörölni a magyar szótárból.

A FIDESZ elnökének nagyívű, humorokban gazdag beszédét gyakran kísérték tapssal, hangos tetszésnyilvánítással. Különös sikert arattak azon mondatai, melyek az elszámolást vetítették előre, melynek során az off shore katonák a nép és a történelem ítélőszéke elé kerülnek majd. Mindezeknek azonban alapfeltétele, hogy minél több ember menjen el szavazni itt is, Dobó városában.

v. Szíki Károly

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisgazda.blog.hu/api/trackback/id/tr251177998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása