HTML

Kisgazdák Blogja

A polgári kisgazdák nem hivatalos blogja. A bejegyzés tartalmáért a szerző felelős.

Friss topikok

Magyar vállalkozók nehéz helyzete

Kisgazda 2009.05.01. 01:20

Szomorú helyzet miatt szántam rá magam újra az írásra. Címe a cikkemnek sejteti miről is szeretnék írni kedves olvasóimnak.

A szétrombolt vállalkozásokról csődszélére vagy csődbe taszított emberekről, éhhalál szélén tengődő Magyar tisztességes adófizető vállalkozókról . Elég mélyen bele tudok merülni a dolgokba ugyan is magam is vállalkozó vagyok: egyéni vállalkozóként üzemeltetek egy kis bonbonériát Mohácson. Helyzetem siralmas. Hatalmas a kiadás minimális a bevétel. Sőt gyalázatossan kevés. Van nap hogy pár száz forintért árulok. De nem a vásárlókra vagyok dühös,hanem erre a gyalázatra ami ránktelepedett. Nevezzük nevükön őket: a magyar kormány, nem szabadon választott miniszterelnökével.

Végül is őt is kérdezhetném a vállalkozók mostani helyzetéről ő ért hozzá, de még mennyire. Sőt sok mezőgazdasági vállalkozót ismer.

De vizsgáljuk meg a többi vállalkozót. Kezdjük az ingatlan értékesitőkkel. Vannak olyanok köztük. kik hónapok óta nem tudnak eladni egy lakást,házat sem. De most még akik el tudtak, azok sem fognak a szocpol megvariálása miatt.É pitőipar ki épít most?
Élelmiszer: csak a legfonosabbat, de már azt sem. Ruházat? Ha nincs élelmiszerre, ki költ öltözködésre?

S most következik a szívügyem: a mezőgazdaság. Na igen itt hatalmas a baj de itt nem lehet a válságra fogni mert ezt senki nem veszi be. Miért? egyszerű a válaszom ne hozzunk külföldi szemét árut hanem termelésre ösztönözzük a magyar mezőgazdászt. Van föld, van kitünő éghajlat, mi kell még? Dolgozni akaró ember is van, csak aki lehetőséget szeretne adni nekik a megélhetésre, az nincs. Vagyis lenne de el van tiporva. Mert olyan jó is nekünk a kínai dioxinos tej. Ki a francnak kell már a magyartarka teje. Hát az magyar nem külföldi! Abból valaki nem pénzel úgy be... Minden ország felismeri a bajt csak magyar ország szűk tizen pár százaléka kik a hatalmat gyakorolják és ránk akarják kényszeríteni ők nem,De nem is akarják.Miért? Ezt mindenki tudja!

Egyszerű emberként annyi ötletem lenne a baj megoldására, pedig nem végeztem egyetemet.
Őszinte leszek: szeretnék ott ülni a Magyar parlamentben és elmondani a véleményem mert tapasztalatom van mint kereskedő mint mezőgazdasággal foglakozó. Ugyanis családom jövedelem pótlásként álattartással is foglalkott, még kicsit erölködik most is de ez már kínszenvedés.

Ha ott ülnék elmondanám a vidék fájdalmát,nyomorát s minden nap emlékesztetném a mostani kormánypárti képviselőket arra a tudatos vidék és vállalkozásromboló politikájára amit gyakorolnak rajtunk szegény kis embereken. Mert kedves olvasóim, mi kísérleti nyulak vagyunk vagy megmaradunk vagy elhullunk. Eseteg "akinek nem tetszik elmehet külföldre"

Hát nem megyünk maradunk mert ez az áldott magyar föld a miénk is s bárki vét és gyalázza a magyar földet az a hazát gyalázza. S őneki igen nagy lesz a büntetése mert Isten mindent lát és minden bűn jegyezve van!
S az igazak üdvözülnek a bűnösök elvesznek!

Füredi Zoltán
KPE Ifjúsági Tagozat Baranya megyei elnöke
a Fidesz Kölkedi elnöke

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisgazda.blog.hu/api/trackback/id/tr281096748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása