HTML

Kisgazdák Blogja

A polgári kisgazdák nem hivatalos blogja. A bejegyzés tartalmáért a szerző felelős.

Friss topikok

Pert vesztett a Hospinvest

Kisgazda 2009.03.19. 01:28

Érvénytelenítette tegnap a Nógrád Megyei Bíróság a Heves Megyei Önkormányzat és a HospInvest Zrt. között az egri megyei kórház működtetésére tavaly kötött szerződést.

Az egri polgárok jóérzésű többsége, velük együtt Szíki Károly és az egri kisgazdák hősies küzdelmet folyatnak azért, hogy az egri kórház megmaradjon az egri és a térségbeli embereknek.

Voltak akik úgy gondolták, hogy ez a küzdelem reménytelen, voltak, akik azt is mondták, hogy a Kisgazdák egri vezetője, Szíki Károly hősies, de egyben kilátástalan küzdelmet folytat a kórház megmentéséért.

Megerősíti azt a meggyőződésünket a bíróság elsőfokú döntése, hogy Magyarországon még létezik, létezhet a jog és az igazságosság egysége. Gratulálunk Szíki Károlynak és társainak a küzdelmükhöz, a Kisgazdák velük vannak!

(kpe.hu)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisgazda.blog.hu/api/trackback/id/tr901011055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása