HTML

Kisgazdák Blogja

A polgári kisgazdák nem hivatalos blogja. A bejegyzés tartalmáért a szerző felelős.

Friss topikok

Ütötték a Veres ellen tüntetőket Egerben

Kisgazda 2009.03.07. 05:03

Új Audijával gördült be Kabai elmegyógyintézetes börtönlakó haverja ma Egerbe, hogy néhány főiskolásnak magyarázza a válság okait, amelyet a Veres-kabinet vágott be a magyar polgárok vályújába, mint szocialista abrakot.

Vörös Veres elvtársat, mint az MSZMP prominensét, a mélygarázson keresztül, mint tárnán át hozták felszínre. A keszonbetegség ült az ábrázatán, mert nyúzott arccal, megviselten közelített az előadóterem elé, ahol maroknyi ellentüntető várta, és hátába küldték üzenetüket: Jani, hova lett a mani?, Kabai haverod börtönben telel!, Vörös veres kamerába fejel, Fiaid hajtják a pénzt, apuka, Szoci bukta, buta fakutya!

A Hangszóró stábját nemes egyszerűséggel az ajtó felé lökdösték. Egy önkéntes elvtárs harsány ordításaira felfigyelt az egész aula. Senki nem igazolta magát. Egy kicsi gnóm alak adta az instrukciókat, de nem tudni, kik és mik voltak.

A fizikai brutalitás láttán néhány főiskolás beszólt az önkéntes elvtársnak. Ezt a lélegzetvételnyi csendet kihasználva előadást tartottam az ott ülő diákoknak a mélyszegénységről és a hallgatók mind reménytelenebb helyzetéről, valamint annak okozóiról: a tolvaj kormányról, amelynek képviseletében most egy vörös Veres János tart hazugságáriát az egyik kisteremben.

A biztonsági önkéntesek erre brutálisabb, állatias módszerre tértek át. Ütlegelni kezdték az írókból, újságírókból álló stábunkat.

A szükséges feljelentéseket természetesen megtesszük az önmagukból kivetkőzött brigantik ellen.

Szíki Károly

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisgazda.blog.hu/api/trackback/id/tr76986668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása