HTML

Kisgazdák Blogja

A polgári kisgazdák nem hivatalos blogja. A bejegyzés tartalmáért a szerző felelős.

Friss topikok

Kisgazda Tájékoztató

Kisgazda 2009.02.07. 04:24

A korszerű tájékoztatás ma már nem feltétlenül kötődik a papíron megjelenő híradásokhoz, sokkal inkább a könnyen elérhető, a kölcsönös csatlakozás lehetősége miatt hasznosítható elektronikus hírszolgáltatáson és kapcsolattartáson alapszik. A Szövetségben lévő Kisgazdák (KPE-KPSZ párt) a fiatal kisgazda értelmiség segítségével a már korábban elindította a honlapját (www.kpe.hu). A kisgazda fiatalok, a kisgazda értelmiség segítségével kapcsolatra törekszünk hírlevelünk révén minden tisztességes magyar emberrel, legfőképpen azokkal, akik a népi-nemzeti gondolatot magukénak érzik.

A hírlevélre feliratkozás a következő e-mail címen történhet pontos név és elektronikus cím megjelölésével:kpe@fidesz.hu

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisgazda.blog.hu/api/trackback/id/tr55927835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása