HTML

Kisgazdák Blogja

A polgári kisgazdák nem hivatalos blogja. A bejegyzés tartalmáért a szerző felelős.

Friss topikok

Elképzelhető, hogy bezárással is tiltakoznak a vendéglátósok

Kisgazda 2009.01.22. 17:39

Kétezer aláírást adott át a KISOSZ megyei vezetőinek tegnap Balogh Lajos, a Kisgazda Polgári Egyesület gyulai vezetője.

Mint arról korábban mi is beszámoltunk aláírásgyűjtési akcióba kezdtek a gyulai kisgazdák, tiltakozva a februártól bevezetendő napi standolás ellen. Nem csak Gyulán, hanem a környező településeken is az ügy mellé állt a vendéglátósok nagy része.

Tegnap, a Fiume Szállóban kétezer aláírást adtak át a Kereskedők és Vendéglátók Országos Érdekképviseleti Szövetségének, de Balogh Lajos szerint várhatóan még sokkal többen csatlakoznak majd az akcióhoz.

- A döntés értelmében elvileg még a szállodai szobákban található mini-bárak tartalmát is minden este kilenc óráig fel kellene jegyezni, a gyakorlatban ez szinte kivitelezhetetlen. A célunk nem az, hogy módosítsák, hanem, hogy megszűntessék ezt a rendeletet - utalt a helyzetből adódó nehézségekre a gyulai akció főszervezője, aki kérdésünkre elmondta, hogy elképzelhető, tiltakozásul bizonyos vendéglátóegységek csak magyar termékeket fognak majd forgalmazni, vagy ha odáig fajul a helyzet, akkor be is zárnak.

Az összegyűlt aláírásokat a KISOSZ Budapesten összegzi majd és adja át az érintetteknek.
(gyulanet.hu)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisgazda.blog.hu/api/trackback/id/tr46895999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása