HTML

Kisgazdák Blogja

A polgári kisgazdák nem hivatalos blogja. A bejegyzés tartalmáért a szerző felelős.

Friss topikok

Uniós választás előtt

Kisgazda 2008.12.09. 21:24

Farkasgyepű - Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom és Veszprém megye kisgazda vezetői vettek részt a hét végi Kisgazda Polgári Egyesület - Kisgazda Polgári Szövetségpárt régiós ülésén Farkasgyepűn.

Dr. Turi-Kovács Béla, a KPE - KPSZ elnöke az ülést megelőző sajtótájékoztatón kijelentette, hogy minden találgatást félretéve egyetlen olyan kisgazdapártként léteznek, amely parlamenti és egyben önkormányzati erő.

Kisgazda értékek mentén önállóan, de a Fidesszel szövetségben politizálnak. A régiós tanácskozással kapcsolatban elmondta, hogy már az uniós választásra készülnek. S az általuk javasolt és a Fidesz által megbízott és elfogadott politikus képviseli majd a kisgazda, népnemzeti érdekeket, amelyeket a pártjuk felvállalt.

A mostani gazdasági válság - kisgazdaelemzés szerint - hazánkban mélyebb és elhúzódóbb lesz, mint amilyen az európai. Ennek okát Turi-Kovács Béla a gazdaság visszaesésében látja.

A megoldásra is tett javaslatot, szerinte az országnak a meglévő értékre, a termőföldre kell egy sajátos stratégiát kialakítania, valamint az országnak újra kell tárgyalnia az uniós támogatások felhasználását.

(www.naplo-online.hu)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kisgazda.blog.hu/api/trackback/id/tr4813902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

P.Alfréd 2008.12.11. 03:18:27

Közben a szocik 5-7 helyre számítanak a nekünk jutó, már csak 22 helyből. Tudom, ez is sok nekik, de ennél jobban már nem igazán lehet összenyomni őket. A kérdés csupán az, hogy az mszp két parlamenti törpemenyasszonya, az szdsz és az mdf labdába tud-e rúgni (remélem nem), illetve, hogy a Parlamenten kívülről bele tud-e szólni valaki a "nagyok" játszmájába, mint pl. a Jobbik. A Jobbik megerősödése felkavarná az állóvizet, de nem biztos, hogy a jobboldal előnyére. A Jobbik számára ugyanis mára már nem létezik a Fideszen kívül más ellenség, néha-néha már az ember különbséget sem tud tenni a bal és a jobbszélről beszólogatók között. Esélyeiket csökkenti azonban, hogy amúgy is megosztott radikális szavazótáboruk többségében euroszkeptikus, nehéz lesz őket leszavaztatni.
süti beállítások módosítása