HTML

Kisgazdák Blogja

A polgári kisgazdák nem hivatalos blogja. A bejegyzés tartalmáért a szerző felelős.

Friss topikok

Kaszinó-mutyi miatt kellett bezárni egy óvodát Szegeden?

Kisgazda 2008.11.01. 23:23

Bebizonyosodott, hogy „sötét üzleti ügyek és a kaszinólobbi nyomulása miatt” kellett bezárni egy sajátos nevelési igényű gyereket is gondozó óvodát tavaly ősszel Szeged belvárosában – jelentette ki Kohári Nándor fideszes önkormányzati képviselő, a Kisgazda Ifjúsági Tagozat Csongrád megyei elnöke pénteken a csongrádi megyeszékhelyen. A politikus szerint az MSZP-SZDSZ-es városvezetés előbb döntött az óvoda bezárásáról, majd utána keresett indokokat hozzá.

Az egykori óvodától százötven méterre már kulcsra kész, nyitás előtt áll egy játékkaszinó – mondta az önkormányzat ifjúsági és sportbizottságának elnöke sajtótájékoztatóján.

Először egy ÁNTSZ-vizsgálattal indokolták tanév közbeni átköltöztetését, majd amikor szülők és cégek felajánlásokat tettek a feltárt hibák kijavítására, a Közoktatási törvény később életbe lépő módosítása miatt találták szükségesnek az óvoda bezárását. A jogszabályváltozás miatt udvar nélkül valóban nem üzemelhetne óvoda, a gyerekek azonban használhatták volna egy másik, száz méterre található, sétálóutcán megközelíthető óvoda udvarát is. Erre a törvény is lehetőséget adna – mondta Kohári Nándor.

(MTI)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kisgazda.blog.hu/api/trackback/id/tr47744741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tóth Eszter 2008.11.02. 18:01:53

Az aljavilág nem nyugszik, minél többet lopnak, annál több kell nekik.
süti beállítások módosítása