HTML

Kisgazdák Blogja

A polgári kisgazdák nem hivatalos blogja. A bejegyzés tartalmáért a szerző felelős.

Friss topikok

Miért drágább a szakrendelő?

Kisgazda 2008.10.07. 14:04

A pestszentimrei polgárok régi sérelme, hogy Pestszentimrén nincsen szakorvosi alapellátás. 2006-ban azonban kezelfogható közelségbe került a probléma megoldása, mivel a képviselő testület 454 millió forintra tervezett beruházás megvalósításáról döntött.

Azonban érthetetlen okok miatt a létesítmény megvalósítására nem volt elegendő a 2006-ban megitélt 454 millió forint. A miértre elfogadható magyarázat persze nincsen és annak ellenére került megszavazásra az újabb 55 millió forint, hogy a Pestszentimrei Részönkormányzat egyhangúlag elutasította azt és határozatot fogadott el a megemelt költségek indokainak kivizgálására.

A Kisgazda Polgári Egyesület-Kisgazda Polgári Szövetségpárt nem tartja elfogadhatónak, hogy a gyengearamú hálozat és az informatikai rendszer kiépítése indokolja az 55 millió forint odaitélését a kivitelező számára, mivel ezen költségek eddig nem szerepeltek a kalkulációban.

Mi polgári kisgazdák a Pestszentimrei Részönkormányzat egyhangú határozata értelmében követeljük Mester László polgármestertől, hogy azonnal indítson vizsgálatot és adjon magyarázatot mi indokolta a pestszentimrei szakorvosi rendelő építési költségeinek megemelkedését.

KPE-KPSZ XVIII.kerületi elnöksége

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kisgazda.blog.hu/api/trackback/id/tr100701127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

B.Szabolcs Attila 2008.10.08. 21:54:33

Szorítok Pestszentimrének, sikerüljön!
süti beállítások módosítása