HTML

Kisgazdák Blogja

A polgári kisgazdák nem hivatalos blogja. A bejegyzés tartalmáért a szerző felelős.

Friss topikok

Polgárőr hír Berettyóújfaluból

Kisgazda 2008.09.16. 07:18

Berettyóújfalu jelképénél, a Csonka toronynál szeptember 13-án megalakult a Berettyóújfalui Polgárőrségen belül működő lovas polgárőrség - tájékoztatott Vilistein Levente, a polgárőr egyesület helyi elnöke.

A megalakulásra azért volt szükség, mert az utóbbi időben megnövekedett a mezőgazdasági területeken a termények eltulajdonlása, lopása. A gazdák részéről Kovács Zsigmondné, Erzsike örömmel vette tudomásul a szervezet létrejöttét, és támogatásáról biztosította az ebben résztvevő polgárőröket.

A polgárőrség biztosította a technikai felszereléseket: láthatósági mellényeket, távcsövet, adó-vevő készüléket. A szolgálatokat a napszakok minden idejére tervezik, és a betakarítási időben fokozott ellenőrzések várhatóak. Télen az illegális fakivágásokat is szeretnék megakadályozni, a további feladatokat pedig a gazdákkal megbeszélve, egyeztetve fogják végezni.

A lovas polgárőrök vezetője, Török Zsolt a találkozón reményét fejezte ki, hogy többen fognak csatlakozni ehhez a kezdeményezéshez. Munkájukhoz sok sikert kívánunk!

Nyírő Gizella

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisgazda.blog.hu/api/trackback/id/tr65665529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása