HTML

Kisgazdák Blogja

A polgári kisgazdák nem hivatalos blogja. A bejegyzés tartalmáért a szerző felelős.

Friss topikok

Meddig vonaglik még a szocialista kormány?

Kisgazda 2008.09.13. 05:43

Lassan már fél éve, amióta kissebségi MSZP-s kormányzás van. Csak telik múlik az idő, és igazából megy a nagy semmittevés a hatalom minden áron való megtartásáért.

Gyurcsány Ferenc vezette kormányzat már rég nem az ország érdekeit szemelőtt tartva kormányoz. Szomorú dolog az, hogy a demokrácia állarca mögé bújva, a médiák segítségével, még mindig hitegetik a Magyar népet, újabbnál újabb ötlettelésekkel.

Emlékszem még Gyurcsány Ferenc miniszterelnök úr kijelentésére "el lehet innen menni!". Ezt a kijelentést a magyar embereknek mondta, arra célozva, hogy nem kötelező itt élni, lehet szerencsét próbálni máshol a világban.

A Gyurcsány korszak ideje alatt a magyar nép nagy része teljesen elszegényedett, az ellehetetlenülés határára sodródott. Hamarosan jön a tél, amikor a minimálbérből és kisnyugdíjakból élők feje fölött összecsapnak a hullámok, ha még eddig össze nem csaptak. Egyszerűen arról van szó, hogy a lakosság egy része nem fogja tudni kifizetni a számláit. Az átlagemberek teljesen kilátástalan helyzetbe kerültek a balliberális politikai döntéshozók miatt.

Vége! Elfogyott a türelem! Véget kell vetni ennek a tili-tolinak, csiki-csukinak, kint is-bent is-nek. Elérkezett az idő, most a magyar nép kéri arra Gyurcsány Ferencet és kormányát "el lehet innen menni!"! A demokrácia már csak ilyen. Balogh Lajos

(forrás: Gyulai Hírlap)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisgazda.blog.hu/api/trackback/id/tr70661211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása