HTML

Kisgazdák Blogja

A polgári kisgazdák nem hivatalos blogja. A bejegyzés tartalmáért a szerző felelős.

Friss topikok

Működik a Szövetség

Kisgazda 2008.09.09. 04:12

Nagykőrös városában időközi önkormányzati választást tartottak egy választói körzetben. A Fidesz, a Kisgazda Polgári Egyesület, a KDNP és a Fidelitas közös jelöltjeként induló Mezei Imre nagy fölénnyel nyerte meg a választást.

Ez az időközi választás a mi számunkra különösen fontos volt, mert a nagykőrösiek maguk adhattak méltó választ azokra a nemtelen támadásokra, amelyek hosszú időn keresztül érték, érik Dr. Czira Szabolcs kisgazda-Fidesz polgármestert.

A Pest megyei Nagykőrösön egy képviselő halála miatt kellett időközi választást tartani. Amint arról a város jegyzője beszámolt, az 1065 választásra jogosult lakó közül 290-en mentek el szavazni, és 287 érvényes voksot adtak le. A szavazatok összesítése után kiderült, hogy a legtöbb voksot, szám szerint 149-et Mezei Imre kapta a négy jelölt közül. A 13. számú egyéni választókerületben a győztes Mezei Imrén kívül Köteles Lajos, a Magyar Szociális Zöld Párt jelöltje, valamint Balog Albert és Révay György független jelöltek indultak.

(kpe.hu)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisgazda.blog.hu/api/trackback/id/tr72654934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása