HTML

Kisgazdák Blogja

A polgári kisgazdák nem hivatalos blogja. A bejegyzés tartalmáért a szerző felelős.

Friss topikok

Folyamatosan növekszik a Kisgazda Ifjúsági Tagozat

Kisgazda 2008.07.29. 16:24

A Kisgazda Ifjúsági Tagozat (KIT) számára a nyár sem minősül uborkaszezonnak. Az idén májusban megalakult szervezet a nyári hónapokban is folyamatosan építkezik. Immáron nyolc megyében alakult megyei szervezet, a taglétszám alig két hónappal az alakulás után már több száz főre rúg.

Csak az elmúlt két hét során tíz alapszervezet alakult, a legtöbb Baranya és Pest megyében, de a szervezettség szempontjából különösen jelentősnek számít a dél-alföldi régió (Bács-Kiskun, Békés és Csongrád megyék) is. A július 26-án, Csongrádon tartott KPE-KPSZ regionális értekezletre Dr. Turi-Kovács Bélát, a polgári kisgazdák vezetőjét elkísérte Chladek Tibor, a KIT országos elnöke is. Az ifjúsági tagozat vezetője beszámolót tartott a három megye kisgazda vezetőinek, s bemutatta az adott megyék ifjúsági tagozatának vezetőit is.

A KIT elnöke jelen volt a Szentendrét, Pomázt, Budakalászt és térségét magába foglaló Dunakanyar-menti KIT alapszervezet pomázi, bográcsozással egybekötött alakulásánál is.

Chladek Tibor a jövőben is a KPE-KPSZ elnökével tart a kisgazda regionális értekezletekre, legközelebb Nyírbogátra, majd Egerbe látogat, hogy Heves, illetve Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében is meginduljon az ifjúsági tagozat szervezése.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisgazda.blog.hu/api/trackback/id/tr92591247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása