HTML

Kisgazdák Blogja

A polgári kisgazdák nem hivatalos blogja. A bejegyzés tartalmáért a szerző felelős.

Friss topikok

A kanadai magyarok bíznak a kisgazdákban

Kisgazda 2008.07.14. 16:18

Három hetes látogatást tett a kanadai magyarok körében Szíki Károly, a Kisgazda Polgári Szövetség Heves megyei elnöke. A Wass Albert centenárium ünnepi rendezvényein a Varga László Polgári Teátrum előadásaihoz kapcsolódóan aktuálpolitikai fórumokra is sor került.

A szándékuk ellenére hazát cserélő magyar emigrációt elsősorban az érdekelte, hogy a magyar agrárium miként tud ellenállni a tervszerűen előkészített földspekulációs nyomásnak. Képes lesz-e megvédeni ősei földjét a külföldi felvásárlóktól a magyar vidék, és mi lesz ezt követően a vízbázisokkal, melyek szintén a spekuláció célpontjaivá váltak. Kap-e kellő támogatást az ellenzék részéről ezen stratégiai bázisok védelme? Érthetetlennek és megdöbbentőnek tartják, hogy történelmi szőlőterületek tűnne

k el Egerben és idegen érdekeltségű befektetők lakóparkok céljaira sajátítják ki azokat.

Az ép észnek ellentmondó számukra az a tény, hogy 45 év bolsevik diktatúra után nem csak visszaválasztja a bolsevik képző iskolában rablásra szakosodott ifjú kommunistákat az Isten adta nép, de a szemük előtt rabló pandúrt játszó Gyurcsány kollektívát nem kergetik el, hanem asszisztálnak az ország és saját maguk kifosztásához.

Reményt látnak azonban abban, hogy a Kisgazdák kézbe veszik a magyar vidék sorsát és határozott hon -és földvédelmet hirdetnek meg, a zsebszerződéseken elkótyavetyélt területek sorsát felülvizsgálják. Határozott, rendszerváltó politikát maguk is támogatnának, de feltételül szabják, hogy a '90-es paktummal bebetonozott álliberális pártot tartsák távol a hatalom gyakorlásától.

kpe.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisgazda.blog.hu/api/trackback/id/tr8567790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása