HTML

Kisgazdák Blogja

A polgári kisgazdák nem hivatalos blogja. A bejegyzés tartalmáért a szerző felelős.

Friss topikok

Kisgazdák a határozati javaslat mellett

Kisgazda 2008.07.11. 14:04

A Kisgazda Polgári Egyesület-Kisgazda Polgári Szövetségpárt XVIII.kerületi szervezete tegnap megtartott közös ülésén támogatásáról biztosította a Cséry-telepre tervezett szennyvíziszap-komposztáló telep ügyében hozott egyhangú képviselő-testületi döntést, amelynek következtében lehetővé válhat, hogy a beruházás ne a kerületben valósuljon meg.

A kisgazdák kerületi elnöke Harangi Fülöp a szocialista városvezetés álláspontjának radikális változását úgy értékelte, hogy eredményes volt a helyi ellenzék, a civil szervezetek és a lakosság összefogása, amely annak érdekében jött létre, hogy ne épüljön meg a Cséry-telepen a szennyvíziszapot komposztáló telep.

A kisgazda politikus reményét fejezte ki, hogy Mester László polgármester a meghozott döntés értelmében mihamarabb megkezdi a tárgyalásokat a fővárosi önkormányzattal a szerződés közös megegyezéssel történő módosításáról, amely megtiltaná a komposztálást a kerületben.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisgazda.blog.hu/api/trackback/id/tr86563803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása