HTML

Kisgazdák Blogja

A polgári kisgazdák nem hivatalos blogja. A bejegyzés tartalmáért a szerző felelős.

Friss topikok

Kisgazdák a család védelmében

Kisgazda 2008.07.08. 04:17

A Kisgazda Parlamenti Munkacsoport és a Kisgazda Ifjúsági Tagozat felhív minden politikai és társadalmi szervezetet, azokat, akik a család, a nemzet fennmaradása ügyében elkötelezettek, hogy a polgári kisgazdákkal közösen határozottan lépjenek fel minden, a családot érintő provokációval szemben.

Mi kisgazdák elítéljük az erőszak minden formáját, így azt is, ha hangos kevesek más csoportokkal szemben haragot vagy gyűlöletet akarnak kelteni. Ugyanakkor legalább ilyen mértékben elítéljük azokat, akik politikai vagy anyagi haszonszerzés érdekében provokálják, megsértik a többségi társadalmat. Különösen elítéljük azokat a politikusokat, akik pillanatnyi haszonszerzés érdekében készek együttműködni minden olyan provokációval, amely a társadalmi békét veszélyezteti.

Felháborítónak tartjuk, ezért visszautasítjuk Gyurcsány Ferenc felhívását egy új provokatív charta létrehozására, és egyben meg kell állapítanunk, hogy a miniszterelnök a felhívásával beismerte, hogy nem képes a társadalmon belül feladatát ellátni, a rendet fenntartani, a provokációkat megszüntetni. Gyurcsány Ferenc a felhívásával saját alkalmatlanságát bizonyította be.

Arra kérjük a keresztény egyházakat, hogy tanításaiknak megfelelően a templomban és a templomon kívül lépjenek fel a család védelmében, és a társadalmi béke fenntartása érdekében egyaránt. Minden tisztességes homoszexuális magyar embert arra hívunk fel, hogy határolódjanak el azoktól, akik provokatív szándékkal szembefordítják a más nemi elkötelezettségűeket a társadalom többségével.

Dr. Turi-Kovács Béla Kisgazda Parlamenti Munkacsoport

Chladek Tibor Kisgazda Ifjúsági Tagozat

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kisgazda.blog.hu/api/trackback/id/tr73558198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Béla.M 2008.07.08. 14:04:44

Amióta a szocialisták kormányoznak azóta folyamatos támadás éri a családi intézményt.

Anita 2008.07.08. 14:08:19

Fiatal édesanyaként egyaránt elitélem a melegfelvonuláson történt dolgokat mindkét részről. De ha a többségi társadalmat nem provokálnak diletáns viselkedésük által akkor nem történt volna meg az ismételt rendbontás. Lehet valaki meleg de azt ne hirdesse. Szerintem ebből a viselkedésből még a normális melegek se kérnek.
süti beállítások módosítása