HTML

Kisgazdák Blogja

A polgári kisgazdák nem hivatalos blogja. A bejegyzés tartalmáért a szerző felelős.

Friss topikok

Kampányra hangolva

Kisgazda 2008.07.06. 21:53

A Kisgazda Ifjúsági Tagozat (KIT) országos elnöksége a közelgő TB-privatizációs népszavazásra és a 2009.évi Európai Parlamenti választásokra készülve a KIT kampányigazgatójává Tábori Ferencet választotta meg. Az EP kampány során az ifjú kisgazda szervezet brüsszeli kapcsolattartója Pohankovics András, a Kisgazda Ifjúsági Tagozat Bács-Kiskun megyei elnöke lett.

A közelgő kampányidőszakra való felkészülés jegyében Chladek Tibor, a KIT elnöke kinevezte Harangi Fülöpöt a szervezet sajtófönökének. Feladata a kampány során és a kampányt követően a sajtóban lévő megjelenés biztosítása lesz.

A Kisgazda Ifjúsági Tagozat kampányában elsősorban a nehéz körülmények között élő, a szegény családból származó, a kistelepüléseken élő, a mezőgazdaságban tevékenykedő és a tanulás mellett dolgozni kényszerülő fiatalokat kívánja megszólítani a Szövetség számára.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kisgazda.blog.hu/api/trackback/id/tr36556264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Törpe 2008.07.08. 14:10:50

Talán ti legalább nem a népnyúzó, elvtelen trükkös mszp oldalán lesztek!
tudniillik az elvtársak elhányták elveiket, immár több mint 18 éve, és most a népnyúzó feladatot teljesítik, a legnagyobb gőzerővel, semmibe véve minden tiltakozást
süti beállítások módosítása