HTML

Kisgazdák Blogja

A polgári kisgazdák nem hivatalos blogja. A bejegyzés tartalmáért a szerző felelős.

Friss topikok

Éljen a független és demokratikus Magyarország!

Kisgazda 2008.06.30. 20:52

Szép nap a mai, hiszen 17 esztendeje, hogy a rendszerváltás szimbolikus lezárásaképpen 1991. június 30-án befejeződött a szovjet csapatok kivonulása Magyarországról. Június 30-a ezért a Magyar Szabadság Napja.

A ma Magyarországa államformáját tekintve az az ország, amiről a rendszerváltók, szüleink generációi álmodtak, hiszen hazánk a keleti tömb legvidámabb barakkjából a nyugati világhoz tartozó szuverén, független állam, szocialista diktatúrából demokratikus köztársaság lett.

Így tehát a mai közállapotok minden nyűge-baja ellenére van mit ünnepelnünk. A szabadságra és a demokratikus normákra mint alapértékekre tekintő fiatal kisgazdák ezúton is fejet hajtanak mindazok előtt, akik tevékeny részesei voltak a rendszerváltás folyamatának, s rendületlenül bizakodunk abban, hogy ennek az országnak mielőbb olyan kormánya lesz, amely nem a leváltott múlt rendszer, hanem a szabadságot és jólétet ígérő rendszerváltás szellemi örökösének bizonyul.

Chladek Tibor

a Kisgazda Ifjúsági Tagozat

országos elnöke

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisgazda.blog.hu/api/trackback/id/tr80546703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása