HTML

Kisgazdák Blogja

A polgári kisgazdák nem hivatalos blogja. A bejegyzés tartalmáért a szerző felelős.

Friss topikok

Kisgazda regionális együttműködés Vas és Zala megyében

Kisgazda 2008.06.16. 19:15

A Kisgazda Polgári Egyesület - Kisgazda Polgári Szövetségpárt (KISGAZDÁK) Vas és Zala megye számára tartott regionális vezetői értekezletet Sárvárott 2008. június 7-én.

A Vas valamint Zala megyék kisgazdáiból megalakult regionális szervezet vezetője Ozsváth Imre, vezetőségi tagjai Hantó Imre, Koller László és Targuba Árpád lettek.

 A regionális értekezleten megjelent két megye kisgazda vezetői határozatot fogadtak el, amelynek értelmében Vas és Zala megyékben a KISGAZDÁK figyelő csoportokat állítanak fel, felderítik a jogellenes és a törvényeket kijátszva megszülető földértékesítéseket, fellépnek a termőföld védelmében.

Az eddigi felmérések szerint Vas és Zala megyékben a törvényi rendelkezéseket megkerülve számtalan zsebszerződés jött létre, amelyekkel külföldiek kívánják megszerezni az értékesebb földterületeket. A KISGAZDÁK felhívják mind a két megyében a civil szervezeteket, hogy vegyenek részt a termőföld védelmére indított akcióban.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisgazda.blog.hu/api/trackback/id/tr57524277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása