HTML

Kisgazdák Blogja

A polgári kisgazdák nem hivatalos blogja. A bejegyzés tartalmáért a szerző felelős.

Friss topikok

A megtisztúlt fiatalságba van a nemzet reménye

Kisgazda 2008.06.02. 16:59

Szucsán Károly, a Kanadai Magyar Társaság alapító tagjának, a Magyar Trianoni Bizottság tagjának levele a Kisgazda Ifjúsági Tagozat által kezdeményezett Trianon-emléknap kezdeményezése kapcsán.

 Kedves Tibor Chladek úr!

Most olvastam a Nemzeti Hírháló honlapján a Trianoni Diktátummal kapcsolatos írását. Szomorúan kellett tudomásul vennem, hogy a magyar iskolákban nem tanítják és nem emlékeznek a magyar nemzet legnagyobb- a nemzetközi jog értelmében - Magyarország részeinek idegenek által való jogtalan megszállását és azon alapon való szétdarabolását.

 Ami mind ezt megtetőzi az, hogy kérni kell a képviselőktől, hogy ezzel a kérdéssel foglalkozzanak, elképesztő! Ilyenkor felteszi az ember a kérdést milyen magyarok kormányozzák a magyarságot?

Mindenesetre csak gratulálhatunk az ifjuságnak, aki végre a nemzet tekintélyének helyreállításával akar foglalkozni.

88 éve folyik a vezetők árulása, amit legjobban igazol, hogy szomorúan követelni kell a Trianoni tragédiának hivatalos megemlékezést. A Tianoni Diktátum a nemzetközi jog értelmében érvénytelen és ha holnap a magyarság az önrendelkezési jog alapján annak revizióját követeli több millió aláirással, a nemzetközi közösségnek azt figyelembe kell vennie. Ennek előbb, utóbb meg kell történie és maguk a fiataloknak elkerülhetetlen lesz, ha még mond valamit, magyarnak lenni!

A megtisztúlt fiatalságba van a nemzet reménye.

Üdvözlettel Charles Sucsan

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisgazda.blog.hu/api/trackback/id/tr58499714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása