HTML

Kisgazdák Blogja

A polgári kisgazdák nem hivatalos blogja. A bejegyzés tartalmáért a szerző felelős.

Friss topikok

Blogolnak a kisgazdák

Kisgazda 2008.04.11. 14:52

Aki azt hiszi, hogy a kisgazda mozgalom egy százéves múltjába bekocsonyásodott, múltba révedő, múzeumi tárlatba száműzendő politikai irányzat, nagyon téved. Aki a kisgazda mozgalmat Torgyán Józseffel, a chilei cseresznyével, a Belgrád rakparti székházzal avagy az egymással korteskedő magukat FKgP -elnököknek vallók népes táborával azonosítja, az is téved.

 A kisgazdák köszönik, jól vannak, és az évszázados múlt dicső és kevésbé dicső emlékképein való merengés helyett tevékenyen dolgoznak az országért, a magyar népért.

 "Mi az hogy, nagyon is" - idézhetnénk nemzetünk Pinokkiójának idevágó szavait.

A polgári kisgazdák - vagyis a Kisgazda Polgári Egyesület - Kisgazda Polgári Szövetségpárt tagjai - a Fidesszel szövetségben fáradhatatlanul küzdenek a polgári Magyarországért a történelmi, de ma is aktuális hármas kisgazda jelszó jegyében: Istennel, hazáért, családért.

Tehetik, hiszen az egyetlen parlamenti képviselettel rendelkező kisgazda erőről van szó, amelynek hét képviselője hétről-hétre vitézkedik a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség parlamenti frakciójának padsoraiban, Dr. Turi-Kovács Béla, az Orbán-kormány környezetvédelmi miniszterének vezetésével.

 A kisgazda értékek patinás mivolta nem ok arra, hogy a kisgazda mozgalom avitt és korszerűtlen legyen.

Épp ezért nem is az. Ezt bizonyítandó a KISGAZDÁK blogolni fognak.

Nem kicsit, nagyon. A http://kisgazda.blog.hu weblapon a polgári kisgazdákhoz kötődő, a népi-nemzeti értékek mellett elkötelezett újságírók, értelmiségek fognak blogbejegyzéseket írni.

 Mert nehogy már csak a magát miniszterelnöknek nevező, irodalmi tehetséggel mérsékelten megáldott Pinokkiónak legyen saját blogja.

 E Kisgazda Blog révén mindenki számára kiderülhet, hogy a kisgazdák igenis tudnak egyszerre konzervatívok és modernek lenni.

Nem kicsit. Nagyon.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kisgazda.blog.hu/api/trackback/id/tr7421350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nemzetigondolat 2008.04.11. 14:55:55

Hajrá Kisgazdák!

Szabó István László · http://www.nyirbator-fknp.eoldal.hu 2008.04.14. 19:35:00

Üdvözlök mindenkit ! és üdvözlöm magát a kezdeményezést is !

AZ INDÍTÓ SZÖVEG JÓ ! DE GONDOLAT VAN É MÖGÖTTE !
SAJNOS AZ ÉN TAPASZTALATOM AZ HOGY ERRE VAJMI KEVÉS REMÉNY VAN ! LASSAN FÉL ÉVE PRÓBÁLOM KIZÖKKENTENI A KISGAZDA TÁRSADALMAT CSIPKERÓZSIKA ÁLMÁBÓL !
EGYET BIZONYOSSÁGGAL MEGTAPASZTALTAM !
AMIKOR NYÍLTAN ELMONDHATNÁ ÉS KIFEJTHETNÉ GONDOLATAIT ,AZT RENDESEN TITOKBAN TARTJA !

TISZTELETTEL !

SZABÓ ISTVÁN LÁSZLÓ www.nyirbator-fknp.eoldal.hu
süti beállítások módosítása