HTML

Kisgazdák Blogja

A polgári kisgazdák nem hivatalos blogja. A bejegyzés tartalmáért a szerző felelős.

Friss topikok

Megelevenedik a Tanú c film?

Kisgazda 2009.11.17. 15:56

Újra megdöbbentem a kormány újabb ötletén. Bajnai Gordon hétvégén bejelentett nyilatkozatán, miszerint a dolgozó ha bejelenti a főnökét vag cégét hol dolgozik ha esetleg jogellenest tapasztal, részesedik a büntetésből. Ezzel a tettével el is áshatja magát nem a cégnél de az egész városban is. Úgy látszik Bajnai Gordon a múlt héten sokat nézte a Tanú c filmet,s talán abból merítette ötleteit. 20 évvel a rendszerváltás után visszatérünk a múlt rendszerbe. Ugyan is a bejelentések, feljelentések a komunizmus idején élték virágkorukat. Arra akarják rávenni az embereket hogy legyenek spiclik. Következő lépés mi lesz? Újra beépített ügynökök fognak jelentéseket tenni rólunk? Ez nem más mint félelem keltés a zűrzavar és az emberek egymásnak ugrasztása. Ez egyszerűen felháborító.
Most ezek után mi következik? Talán az hogy éjjel eljön értem egy nagy fekete autó?
Demokrácia 2009 Ez lenne a demokrácia? Lassan semmihez nem lesz jogunk. Csak ahhoz hogy hallgassunk. Én nem hallgatok! De azért megkérdezném a bejelentések a minisztériumokra is kiterjednek? Mert ott kellene kezdeni.
Hol élünk? A magyar embereket elnyomják, a vállalkozókat sanyargatják.
Az Mszp végnapjait éli lassan lejár az uralkodás ideje. Még utoljára mit találnak ki? Az nyilvánvaló hogy nagyon ráérnek ha ilyen hihetetlen ötletek születnek meg fejükben.
Hölgyeim és uraim önök nem Magyarok?
Vagy ennyire gyűlölik az embereket? Mi a cél ezzel. Mert az egyértelmű a magyar vállalkozók tönkretétele. Jelen pillanatban olyan mélyponton vannak a magyar vállalkozók hogy sok ember egy büntetés után kénytelen megszüntetni cégét.
Feltenném a kérdést az Mszp-Szdsz es képviselőknek, Mit tettek ezzel a csodánlatos Magyar Hazával? Önök nem itt élnek? Én egyet tanácsolok önöknek,hogy ahelyett ilyen ötleteken agyalnak,van egy könyv amit úgy hívnak a könyvek könyve. A Biblia. Azt olvasgassák! Igen ráfér önökre! És tartsák be az intelmeit s ne agyon agyaljanak hogy miként lehet a magyar embereket és a szeretett Hazánkat tönkretenni.


Füredi Zoltán (Kpe ifjusági tagozatának országos alelnöke,Fidesz kölkedi elnöke)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisgazda.blog.hu/api/trackback/id/tr201532055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása