HTML

Kisgazdák Blogja

A polgári kisgazdák nem hivatalos blogja. A bejegyzés tartalmáért a szerző felelős.

Friss topikok

Végleg lejárt Kolompár ideje? Farkas Flórián: Távoznia kell!

Kisgazda 2009.10.10. 01:54

 

Kolompár megbukott, távoznia kell a tisztségéből – jelentette ki Farkas Flórián pénteken. A Lungo Drom elnöke hozzátette: szombatra rendkívüli közgyűlést hívnak össze Lakitelekre, ahol kimondják az OCÖ feloszlatását.

Farkas Flórán fideszes országgyűlési képviselő, a Lungo Drom elnöke szerint megbukott az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) vezetője,

 

Kolompár Orbánnak távoznia kell tisztségéből.

 

Erről a testület ellenzéki frakciójának vezetője pénteken azt követően beszélt, hogy az OCÖ budapesti rendkívüli közgyűlésén a jelen lévő képviselők többsége nem választotta meg az ülés jegyzőkönyvvezetőjét és a két hitelesítőt, Kolompár Orbán ezért a napirend elfogadása nélkül az ülést bezárta és elnapolta a jövő hétre, változatlan napirendi pontokkal.

 

Farkas Flórián rögtönzött sajtótájékoztatóján kijelentette: szombatra rendkívüli közgyűlést hívnak össze Lakitelekre, ahol kimondják az OCÖ feloszlatását.

 

Létrehoznak egy ügyvezető testületet, amely az új választásokig kezeli a hivatal vezetését és a pénzügyeket, ugyanis úgy értékelik: a 53 fős testület képviselőinek többsége megvonta a bizalmat Kolompár Orbántól, így megbukott az OCÖ.

 

Forrás: MTI

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisgazda.blog.hu/api/trackback/id/tr251439863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása