HTML

Kisgazdák Blogja

A polgári kisgazdák nem hivatalos blogja. A bejegyzés tartalmáért a szerző felelős.

Friss topikok

Adományt osztottak Észak-Törökzugban

Kisgazda 2009.10.07. 13:15

Újabb jótékonysági akciót szervezett a gyulai KPE.

Az Észak-Törökzugban megrendezett pénteki adományosztásra is sorban álltak mindazok, akik örömmel fogadtak egy tál babgulyást, édességet vagy éppen ruhaadományt.

- Mi is nap, mint nap szembesülünk azzal, hogy egyre többen kerülnek anyagilag sokszor kilátástalan helyzetbe, éppen ezért éreztük azt, hogy szükség van az ilyen jellegű jótékonysági akciókra.

Szerencsére számos támogató az ügy mellé állt, többek között Mikus Éva valamint Balogh Lajos, a KPE helyi elnöke - emelte ki érdeklődésünkre Kónya István, a körzet fideszes önkormányzati képviselője.

Az adományok között számos használati cikk, némi játék és ruha is szerepelt, és két óriási üstben főtt az a mintegy négyszáz adag babgulyás, amit kiosztottak a szervezők, akik a környéken is az akció folytatását ígérték.

(gyulanet.hu)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisgazda.blog.hu/api/trackback/id/tr911433900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása